От Тракията има ли табела за тва Мирово, че аз уж често я трамбовам, но нещо по табелите не се зазяпвам.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор 2011 Юндола 30.04 - 1.05
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОт Тракията има ли табела за тва Мирово, че аз уж често я трамбовам, но нещо по табелите не се зазяпвам.....
След едно дълго спускане след бензиностанцията, пасарелката и магазините на Ихтиман.
http://maps.google.bg/maps?hl=bg&biw...-8&sa=N&tab=wl
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОт Тракията има ли табела за тва Мирово, че аз уж често я трамбовам, но нещо по табелите не се зазяпвам.....Има табела за Костенец
хамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
-
Първоначално публикувано от eXtAzY Покажи съобщениеПинко неса ли ти споменавали за някои с които да пътуваме да несме сами
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
като гледам май ще сме само ние от тези градове
Не знам, колега, при мен идва информация само за резервации - не и кой откъде ще пътува.
Тук в темата има по-голяма вероятност да намериш колеги, които ще идват от тази част на страната.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеОт Тракията има ли табела за тва Мирово, че аз уж често я трамбовам, но нещо по табелите не се зазяпвам.....
Утре в колко часа се събираме пред хотела да знам кога да се кача горе.
В твоя случай където ще идваш от софия по добре карай през белово.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщениеИма табела за Костенец
Така че без Алфа ще съм на Алфа събор, но се си мисля че няма да ме върнат......Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 19:51."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, перфектно я огледах табелата, неска точно на пускане от тунела, се сурнах по надолнището по инерциика докато горових по телефона че и не бързахме особенно, явно термостата е затворил, после не отвори, и гарнитурката ми лъхна, от казанчето бликна гейзер, и реших до СФ на пътна помощ да се досуркам - пали, но компресията незнайно защо излиза от казанчето
Така че без Алфа ще съм на Алфа събор, но се си мисля че няма да ме върнат......
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТака че без Алфа ще съм на Алфа събор, но се си мисля че няма да ме върнат......
Начи за утре се разбираме така - 9:30 - 9:45 часа на Лукойла след караулката на магистрала Тракия. След това ще караме в колона, без да бързаме.
Телефона ми е 0887 631329 - ако има някакви питания, звънкайте.Last edited by pinko; d.m.y г., 20:50.
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщениеНикви грижи ако искаш може при мене на връщане да се возиш с "ограничителя на скоростта", освен ако не предпочетеш някоя по луксозна Алфичка"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Начииии, доволен съм. Евала на Пинко за добрата организация, всичко си беше на ниво, барбекюта, хотела, вечерята, всичко както го е представил в темата съвпада на 100%. Приятни завойчета (за шофьорите де) до там. Чист въздух в балкана, от доста време не ми се беше случвало да пия до 3+ през нощтта и да стана в 8:30 без да ме боли глава и т.н. За тези който не дойдоха мога да кажа, че доста изпуснаха.
П.С. Дайте някакво фтп или по друг начин да кача снимките от там.
Comment
-
Comment